Folk strømmede til, da Netto åbnede i Skibby

Mange Skibby-borgere var stået tidligt op, for at fejre åbningen af ny Netto-butik

Af
Birgitte Masson

SKIBBY Det var en noget anderledes Netto, Skibbys borgere mødte, da de torsdag morgen på slaget otte, kunne træde indenfor i den 1200 kvadratmeter nyopførte dagligvarebutik i Bymidten, Skibby.

Flere end hundrede kunder havde forinden hygget sig over en kop morgenkaffe og frisk yoghurt med müsli, og mange havde allerede sikret sig en af de pangfarvede indkøbsvogne, mens Nettobanden underholdt med deres glade musik og fællessang.

Mange Skibby-borgere havde sikret sig en stor indkøbsvogn, og stod klar til dørene blev åbnet. Foto: Birgitte Masson

Mange Skibby-borgere havde sikret sig en stor indkøbsvogn, og stod klar til dørene blev åbnet. Foto: Birgitte Masson

De spilleglade fyre er et fast indslag, hver gang Salling Group åbner en ny Netto, eller når der er andet at fejre i en af Nettos butikker.

"Faktisk har vi spillet siden 1981, hvor den første Netto åbnede," fortalte Michael Bøving, der både spiller banjo og guitar.

Da først den røde snor var klippet, strømmede nysgerrige kunder ind i butikken. Foto: Birgitte Masson

Da først den røde snor var klippet, strømmede nysgerrige kunder ind i butikken. Foto: Birgitte Masson

"Vi kom selv på, at vi ville skrive Nettosangen, for vi tænkte, at kan vi få folk og personale til at synge sammen, så gør det noget helt særligt for stemningen og fællesskabet."

Ansætter flere medarbejdere

Butikken i Skibby er blot en af tre Netto-butikker, som er opført efter Salling Groups nye koncept, der bl.a går ud på, at spotvarerne er placeret tæt på det faste sortiment, så det dermed er nemmere at navigere rundt i butikken. Der er tilført 300 nye varer på hylderne, og Nettos frugt og grønt har fået en markant plads i butikken. Endelig har butikkens look fået et gennemgribende løft. Ja, selv musikken og Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

Der var trængsel og spænding i luften i Bymidten torsdag morgen, før Netto slog dørene op. Foto: Birgitte Masson

Der var trængsel og spænding i luften i Bymidten torsdag morgen, før Netto slog dørene op. Foto: Birgitte Masson

"Det er blevet en ufattelig flot butik med masser af rum og lys. Nu bliver det endnu federe at gå på arbejde," lød det fra en begejstret butikschef - Steffen Sørensen, som forinden havde klippet snoren til den nye butik. Han fortæller, at der netop er blevet ansat yderligere fem medarbejdere til Skibbys nye Netto, der er fordobblet i størrelse, i forhold til den tidligere der lå på matriklen.

Karin Andersen havde glædet sig til, at den nye Netto stod klar til åbning:

Karin Andersen havde glædet sig til, at den nye Netto stod klar til åbning: "Den er blevet fantastisk flot. Hele konceptet er blevet meget bedre." Foto: Birgitte Masson

Publiceret 19 July 2018 11:57

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.