John Petersen fra Simpel Førstehjælp her med et udvalg af forskellige typer hjertestartere, som kursisterne vil kunne øve sig på. Foto: Simpel Førstehjælp

John Petersen fra Simpel Førstehjælp her med et udvalg af forskellige typer hjertestartere, som kursisterne vil kunne øve sig på. Foto: Simpel Førstehjælp

Lær førstehjælp som Hjerteløber

Simpel Førstehjælp til Hjerteløbere

Skibby I forbindelse med byfesten i Skibby, afholder Simpel Førstehjælp fire timers kursus i genoplivning med hjertestartere. Kurset er fortrinsvis for tilmeldte hjerteløbere, eller for folk som overvejer at melde sig som hjerteløbere.

"Der findes mange forskellige modeller af hjertestartere i Danmark. De virker alle sammen på samme måde, og kan ikke bruges forkert. Vi har samlet forskellige modeller sammen, så vi dækker de forskellige typer som sidder i Skibby og omegn," fortæller John Petersen fra Simpel Førstehjælp.

Han forklarer, at man på kurset vil blive trænet i hjerte-lunge redning, samt brug af hjertestartere. Man vil selv få mulighed for at afprøve de forskellige modeller. Simpel Førstehjælp stiller med tre instruktører, og der vil være rig mulighed for at øve færdigheder på dukkerne, og brug af hjertestartere.

Kurset afholdes i Skibby Badmintons lokaler på 1. sal i Skibby Hallen, lørdag d. 11 august, fra kl. 14.00 – 18.00.

Tilmelding skal ske på mail til kontakt@simpel-fh.dk med navn og adresse. Tilmelding er først til mølle, og du er først tilmeldt når du får svar på din mail.

Vil man have udstedt et bevis, kan dette tilkøbes på dagen.

Publiceret 18 July 2018 10:12

SENESTE TV