Lær førstehjælp som Hjerteløber

Simpel Førstehjælp til Hjerteløbere

Skibby I forbindelse med byfesten i Skibby, afholder Simpel Førstehjælp fire timers kursus i genoplivning med hjertestartere. Kurset er fortrinsvis for tilmeldte hjerteløbere, eller for folk som overvejer at melde sig som hjerteløbere.

"Der findes mange forskellige modeller af hjertestartere i Danmark. De virker alle sammen på samme måde, og kan ikke bruges forkert. Vi har samlet forskellige modeller sammen, så vi dækker de forskellige typer som sidder i Skibby og omegn," fortæller John Petersen fra Simpel Førstehjælp.

Han forklarer, at man på kurset vil blive trænet i hjerte-lunge redning, samt brug af hjertestartere. Man vil selv få mulighed for at afprøve de forskellige modeller. Simpel Førstehjælp stiller med tre instruktører, og der vil være rig mulighed for at øve færdigheder på dukkerne, og brug af hjertestartere.

Kurset afholdes i Skibby Badmintons lokaler på 1. sal i Skibby Hallen, lørdag d. 11 august, fra kl. 14.00 – 18.00.

Tilmelding skal ske på mail til kontakt@simpel-fh.dk med navn og adresse. Tilmelding er først til mølle, og du er først tilmeldt når du får svar på din mail.

Vil man have udstedt et bevis, kan dette tilkøbes på dagen.

Publiceret 18 July 2018 10:12

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.