Anders Riis fra Food To Go er en iværksætter med vind i sejlene. Efter bare et år udvider han nu forretningen. Foto: Birgitte Masson

Anders Riis fra Food To Go er en iværksætter med vind i sejlene. Efter bare et år udvider han nu forretningen. Foto: Birgitte Masson

Cateringfirma har medvind: Food To Go får mere plads

Efter bare et år i Askelundscentret er Food To Go flyttet i større lokaler

Af
Birgitte Masson

Frederikssund Det er ikke mere end knap et år siden, Food To Go åbnede på 45 kvm i Frederikssunds Askelundscenter. Dengang lød det sådan her, da Lokalavisen mødte indehaver Anders Riis:

“At blive selvstændig er ikke bare noget man gør. At springet ud i usikkerheden for, om man kan betale sin næste termin, at holde gang i hjulene, samt holde sig på god fod med familien hjemme, er nogle af de bekymringer som ligger i baghovedet."

Heldigvis er al frygt gjort til skamme. For Food To Go har allerede vokseværk, og er netop flyttet til Kocksvej 5, Frederikssund, hvor Lokalavisen igen møder Anders Riis, ganske få minutter før flytningen skal fejres med reception i gården.

"Det er blevet rigtig godt. Faktisk kunne jeg mærke, at det var for trangt, efter bare to-tre måneder," fortæller Anders, der sammen med sine fire medarbejdere har fået noget mere plads at boltre sig på i de nye lokaler, hvor der stadig er dagens ret, catering, smørrebrød, sandwich - og nu også is.

Publiceret 18 July 2018 15:06

SENESTE TV