Igen er der Montmatre-stemning i Kulhuse. Det sker på lørdag 21.7

Igen er der Montmatre-stemning i Kulhuse. Det sker på lørdag 21.7

Snart er der Pariserstemning i Kulhuse

Kulhuse Det er nu fjerde gang, Kulhuse inviterer til pariserstemning a la Montmartre. Det sker på lørdag den 21. juli.

12 lokale kunstnere vil udstille fra klokken 10. Men de står også klar til at fortælle om deres interesse og netop deres valg af kunstretning.

Helt til klokken 15 vil der være et mekka af meget forskellig kunst, som strækker sig fra keramiske skulpturer til malerier i olie og tempera. Stilarterne går fra det meget abstrakte til det naivistiske. Det er ikke kun udstilling, men også tænkt som en salgsudstilling.

For at sætte ekstra tryk på Pariserstemningen åbner cafeen JØRHS kaffelab på torvet med salg af eksotiske kaffevarianter til musik fra byernes by samt lidt savspil.

I forretningen Fantastiske Fund finder man en særudstilling af kunstnere fra Paris, værker, som Kræmmer Erik har samlet gennem årene.

Endvidere udstiller kunstner Claus Brusen, som personligt vil være til stede på Torvet. Han har malet flere malerier til den kongelige familie heriblandt et portræt af prins Henrik, som Brusen overrakte til ham personligt for nogle år siden. Alle hænger nu rundt omkring i stuerne i de kongelige gemakker.

Publiceret 17 July 2018 11:44

SENESTE TV