Sådan ser forsiden ud på støttehæftet, der udkommer i august.

Sådan ser forsiden ud på støttehæftet, der udkommer i august.

Støttehæfter skal hjælpe butikker og foreninger

De lokale foreninger kan få saltvandsindsprøjtning på 300.000 kroner via lokalt støtte-initiativ

Af
Henrik Gregersen

"Vi kan høre, at detailhandlen oplever, det er svært at tiltrække kunder, og vi ved, at også en række foreninger har svært ved at skaffe midler. Derfor har vi tænkt på, hvordan man kan udvikle et produkt, der kan hjælpe begge steder, og løsningen er så blevet dét her."

Sådan lyder det fra Morten Villadsen, medejer af virksomheden Collab ApS, der i midten af august introducerer et nyt kuponhæfte i Frederikssund.

I kuponhæftet har detailbutikker fra især Frederikssund og Jægerspris indrykket gode tilbud - der dog kun skal gælde køberne af kuponhæftet.

Tanken er, at de lokale foreninger skal sælge kuponhæftet for 200 kroner, hvoraf foreningerne så kan beholde 100 kroner:

"Det ert jo ikke alle, der har brug for at blive klippet eller bestille en måltidskasse med seks flasker vin. Men alt i alt er der rabatter at hente på op mod 20.000 kroner, hvis man benytter sig af alle tilbuddene i hæftet. Så der er både noget at komme efter for butikkerne, foreningerne og forbrugerne," forklarer Morten Villadsen, der driver Collab sammen med Jesper Nyland.

Desuden bliver der blandt køberne af støttehæftet trukket lod om en gevinst til en værdi af 10.000 kroner.

Foreningen løber ingen risiko, da Collab ApS tilbagekøber eventuelle ikke solgte hæfter. Når alle kuponhæfterne er solgt, har de lokale foreninger fået 300.000 kroner til arrangementer eller indkøb.,-.

"Vi håber, at alle vil være med til at bakke op om de lokale foreninger i Frederikssund. Samme type kuponhæfte er allerede en stor succes i andre byer, eksempelvis i Holstebro, hvor mange foreninger og lokale borgere har stor glæde af det," fortæller Jesper Nyland.

Publiceret 12 July 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.