Sådan ser forsiden ud på støttehæftet, der udkommer i august.

Sådan ser forsiden ud på støttehæftet, der udkommer i august.

Støttehæfter skal hjælpe butikker og foreninger

De lokale foreninger kan få saltvandsindsprøjtning på 300.000 kroner via lokalt støtte-initiativ

Af
Henrik Gregersen

"Vi kan høre, at detailhandlen oplever, det er svært at tiltrække kunder, og vi ved, at også en række foreninger har svært ved at skaffe midler. Derfor har vi tænkt på, hvordan man kan udvikle et produkt, der kan hjælpe begge steder, og løsningen er så blevet dét her."

Sådan lyder det fra Morten Villadsen, medejer af virksomheden Collab ApS, der i midten af august introducerer et nyt kuponhæfte i Frederikssund.

I kuponhæftet har detailbutikker fra især Frederikssund og Jægerspris indrykket gode tilbud - der dog kun skal gælde køberne af kuponhæftet.

Tanken er, at de lokale foreninger skal sælge kuponhæftet for 200 kroner, hvoraf foreningerne så kan beholde 100 kroner:

"Det ert jo ikke alle, der har brug for at blive klippet eller bestille en måltidskasse med seks flasker vin. Men alt i alt er der rabatter at hente på op mod 20.000 kroner, hvis man benytter sig af alle tilbuddene i hæftet. Så der er både noget at komme efter for butikkerne, foreningerne og forbrugerne," forklarer Morten Villadsen, der driver Collab sammen med Jesper Nyland.

Desuden bliver der blandt køberne af støttehæftet trukket lod om en gevinst til en værdi af 10.000 kroner.

Foreningen løber ingen risiko, da Collab ApS tilbagekøber eventuelle ikke solgte hæfter. Når alle kuponhæfterne er solgt, har de lokale foreninger fået 300.000 kroner til arrangementer eller indkøb.,-.

"Vi håber, at alle vil være med til at bakke op om de lokale foreninger i Frederikssund. Samme type kuponhæfte er allerede en stor succes i andre byer, eksempelvis i Holstebro, hvor mange foreninger og lokale borgere har stor glæde af det," fortæller Jesper Nyland.

Publiceret 12 July 2018 00:00

SENESTE TV