sdr

sdr

Lav dit tøj og dine sko om

Frederikssund Nu kan du customize dit tøj eller sagt på en anden måde: Nu kan du lave dit tøj og dine sko specielle. Det kan du på Frederikssund Bibliotek. Slip fantasien og kreativiteten løs, hvis du har noget gammelt tøj og sko i gemmerne, der trænger til at blive frisket op.

"Tag det med på Frederikssund Bibliotek og giv det nyt liv. Vi sørger for lim, tekstiltusser og pynt i form af blandt andet bånd, knapper, glimmer, pailletter med mere," skriver Frederikssund Bibliotek i en pressemeddelelse.

Arrangementet afholdes mandag 23. juli klokken 10 til 12 og henvender sig til børn på 7 til 13 år.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via bibliotekernes hjemmeside www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på det lokale bibliotek.

Publiceret 12 July 2018 11:23

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.