En patrulje fra Nordsjællands Politi kørte sent tirsdag aften en tur til Slangerup for at lede efter en gruppe hærværksmænd. Mostphoto

En patrulje fra Nordsjællands Politi kørte sent tirsdag aften en tur til Slangerup for at lede efter en gruppe hærværksmænd. Mostphoto

Unge-hærværk: Kastede med flasker og smadrede busstoppested

En gruppe unge begik groft hærværk i Slangerup

Af
Kenneth Tanzer

SLANGERUP En 19-årig mand fra Slangerup kontaktede tirsdag aften Nordsjællands Politi, da han var vidne til en grovhærværks-episode på Kongensgade i Slangerup.

Anmeldelsen gik på, at en gruppe på fem unge mennesker i alderen 16 til 18 år kastede med flasker, smadrede busstoppestedet og ødelagde nogle skilte.

Fandt dem ikke

"Vi fik anmeldelsen kl. 23.25, og straks efter sendte vi en patrulje til Slangerup for at lede efter gruppen, men vi fandt dem desværre ikke. De var over alle bjerge," siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi i Frederikssund.

Publiceret 11 July 2018 10:29

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv