Et hus i Kulhuse har haft indbrud, oplyser politiet. Mostphoto

Et hus i Kulhuse har haft indbrud, oplyser politiet. Mostphoto

Tyvene løb med hårde hvidevarer

Indbygningsovn og støvsuger stjålet fra Strandjægervej i Kulhuse

Af
Kenneth Tanzer

Det var angiveligt et trist syn, der ventede en 50-årig mand fra Hillerød, da han mandag ankom til sit hus på Strandjægervej i Kulhuse.

Ukendte indbrudstyve havde nemlig været på spil og stjålet flere hårde hvidevarer, nærmere betegnet en indbygningsovn, en Miele-støvsuger, et blandingsbatteri, en Bosch-opvaskemaskine og en indbygget induktionskogeplade.

"Det er et indbrud, som kræver mere end én gerningsmand. Vi kan også konstatere, at tyvene kom ind i huset ved at knuse en rude til soveværelset med en haveflise. Derefter har gerningsmændene afmonteret de forskellige hvidevarer," siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi.

Indbruddet er sket i det lange tidsrum fra 1. maj til mandag den 9. juli.

Publiceret 11 July 2018 11:56

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv