Vikinger før slutspurt: På vej mod super-år

Med næsten en uge igen for vikingespillet, skal kun 200 købe billet, før budgettet er nået.

Af
Henrik Gregersen

Når de lokale vikinger om en uges tid kan gøre boet op efter årets vikingespil, kan det meget vel blive med en ny publikumsrekord som resultat.

Der er nemlig på nuværende tidspunkt solgt hele 600 billetter mere end på samme tidspunkt i fjor, hvor 16.122 endte med at købe billet. Og 2017 var vel at mærke et rigtig godt år for vikingespillet, hvor man som tommelfingerregel regner med 12.000 gæster pr. år.

"Successen er en kombination af flere ting. Først og fremmest er vores forestilling og alt omkring den af høj kvalitet. Vores PR-arbejde har været intenst i år og vi har flyttet fokus lidt væk fra København til andre områder på Sjælland. Og så tror jeg simpelthen, det er en succesbølge af flere års hårdt arbejde, vi nu rammes af. Vi er over 400 vikinger, der knokler for konstant at forbedre vores produkter, så besøgende får en oplevelse, de ikke kan få andre steder,” lyder det fra Benjamin Boraghi, pr-ansvarlig hos Frederikssund Vikingespil.

I vikingespillets åbningsweekend blev der sågar sat en publikumsrekord, da der blev solgt hele 1.571 billeter til den første lørdagsforestilling.

"Og det er ikke bare selve spillet, der er gået godt. Vores salg i boderne har fulgt trop, og er lige nu på vej til at slå sidste års rekorder," konstaterer Benjamin Boraghi.

Publiceret 09 July 2018 10:18

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.