Operakoncert på Svanholm Gods

Søndag den 22. juli kl. 16.00 er der operakoncert på Svanholm Gods. ”Den russiske sangerinde” - Tatiana Kisselova synger meget andet end bare russisk! Opera, operette, musical og meget mere.

Hendes sopranstemme og musikalitet, kombineret med hendes charme og intensitet, griber alle og efterlader ingen upåvirket. Desuden krydrer hun sine koncerter med små fortællinger om musikken, handlingen, komponisten eller andre små historier. Det bliver en dejlig og festlig oplevelse, når hun inddrager publikum i spejlsalen på Svanholm Gods.

Medvirkende er Tatiana Kisselova, sopran & Knud Rasmussen, klaver.

Inden koncerten begynder kl. 16, er der mulighed for at nyde en frokost i Svanholms økologiske cafe eller spise sin medbragte mad ved udflugtsbordene.

I pausen kan købes kaffe, te, vin, vand og andre af Svanholms mange lækkerier, og fra haven kan man nyde udsigten til voldgraven og den nærliggende skov.

Billetter kan fås på www.flutist.dk eller tlf. 4593 0778 alle ugens dage kl. 8 til 22.

Publiceret 08 July 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.