Hvem er læsernes favorit i Frederikssund Kommune, når det gælder om at stille sulten? Giv dit besyv med på vores Facebook-side

Hvem er læsernes favorit i Frederikssund Kommune, når det gælder om at stille sulten? Giv dit besyv med på vores Facebook-side

Læserne kårer: Kommunens bedste madsted

Hvem skal stå for maden, hvis I skulle give et måltid til en gæst?

Den saftigste burger, den sprødeste pizzabund, den bedst tilberedte fisk, eller den....

Mulighederne for at få et godt måltid, hvis man spiser ude - eller tager maden med hjem - er talrige.

Nu skal vi have fundet ud af, hvem der det kommende år kan kalde sig Læsernes Favorit i hele Frederikssund Kommune.

Du kan deltage i afstemningen ved at klikke her:

På forhånd har læserne været med til at nominere, hvem der skulle i spil til titlen, og det er det så op til jer, kære læsere, at gå ind på Facebook og give jeres mening til kende i dén afstemning, vi placerer øverst i vores Facebook-gruppe.

Publiceret 08 July 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.