Kor klar til ny sæson

Kammerkoret Viva kan efter en travl og vellykket femte sæson, holde en velfortjent sommerferie. Der har været afholdt gode velbesøgte koncerter, bl.a. den årlige St. Bededagskoncert i Elværket og som den sidste en fin fælleskoncert med Cantemus koret fra Roskilde i Islebjerg kirke. Korets dygtige og behagelige dirigent Helga Svensson, arbejder målrettet med korets klang og teknik og det giver god musik og glæden ved at synge træder tydeligt frem ved Viva korets koncerter. Og med Peter Herman ved klaveret, er der lagt en god bund til det videre musikalske samarbejde.

Til efteråret er der stor musik der venter. Faure’s Requiem kan høres til en Allehelgens koncert i Islebjerg kirke den 14 november kl. 19.30. Kirken er korets faste øvested og både kirkens kirkesanger Helga Svensson og organist Peter Hermann er tilknyttet koret som dirigent og pianist.

Ligeledes skal koret arbejde med et juleprogram, hvor der vil være Danske /Nordiske julesange og salmer og den klassiske musik vil være en ledetråd i korets repertoire. Komponister som Carl Nielsen, J.S. Bach, Mozart, John Rutter, Jonathan Willcocks, Hal H. Hopson m. fl. er at finde på næste sæsons koncert program.

Til næste sæson, står der blandt andet også korweekend til Sydslesvig på programmet. Koret skal synge en julekoncert i Helligåndskirken, som er den Danske kirke i Flensborg. På hjemvejen, søndag ,afholdes der en julekoncert i Nustrup kirke i Sønderjylland.

Første øveaften er onsdag den 5 september, kl.19.00 i Islebjerg kirke. Der er åbent hus, hvor interesserede er meget velkomne til at synge, lytte, se og hilse på.

Publiceret 08 July 2018 00:00

SENESTE TV