Pengeskab stjålet på genbrugsplads

Et stort pengeskab - med et ukendt indhold - var, hvad formentlig velforberedte tyve fik med sig, da der i tidsrummet fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen var indbrud i genbrugsbutikken på Genbrugspladsen i Skibby.

Der var ingen spor efter indbrud, men alligevel kunne de ansatte konstatere, at de de mødte på arbejde torsdag morgen, var pengeskabet fjernet, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 06 July 2018 10:39

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.