Fernisering i Galleri Kure Art

Lørdag 7. juli er der fernisering i Galleri Kure Art, Havnegade 20, Frederikssund.

Her kan man opleve nye og tidligere kunstnere med smukke billeder m.m.

Kl. 11-14 spilles der levende musik i galleriet, og de to nye kunstnere vil være tilstede og fortælle om kunstværkerne.

Jens- Erik Søholt Hammerum er opvokset i Frederikssund, har undervist i billedkunst og dansk samt været lærer og 2-sprogskonsulent i Frederikssund kommune. Han har udstillet flere steder bl.a. i Dansk Revision, Frederikssund, Galleri GAL , Fr.værk, Eventyrlig kunst ,Århus, Art Danmark, Hillerød o.m.fl.

Pia Jeanette Littauer er opvokset i et lille landsbysamfund på halvøen Røsnæs på Sjælland. Pia er den eneste student i landsbyen og i sin familie, så da hun stak af til Sydamerika, så moderen sit snit til af melde hende på medicinstudiet, for at hun ikke skulle ende som klunser eller musiker. Pia sværmer for det mulitikulturelle, diversiteten i verden, mennesket og naturen.

Hun har mand og fem børn og har tilbragt 13 år af sit liv som læge i Nordnorge, hvor man hver lørdag kunne opleve hende i gågaden med hat og det velkendte farverige antræk.

De sidste par år er kunstneren for alvor vækket i Pia, der nu har sit værksted i København NV

Udover de ovennævnte to kunstnere, kan man fortsat opleve de særdeles farverige malerier af den kendte cubansk kunstner Ann Gladis Falcon.

Publiceret 06 July 2018 09:59

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.