Søren og Camilla har netop åbnet Torvet Pølser midt i Frederikssund

Søren og Camilla har netop åbnet Torvet Pølser midt i Frederikssund

Så er der igen pølser på Torvet

Nu er det igen muligt at få en kradser, pølse i svøb eller noget helt tredje indenfor pølsekategorien. Torvet i Frederikssund har nemlig igen fået pølsevogn

Af
Birgitte Masson

Frederikssund Duften af en ristet med brød ved den høje disk i pølsevognen har efterhånden været fraværende på Torvet i Frederikssund i flere år. Men nu sker der igen noget på den front. Siden onsdag har parret Jensen og Larsen, Søren og Camilla, nemlig indtaget den særlige plads overfor Handelsbanken, som er reserveret den mobile pølsevogn. For Camilla har det længe været en drøm at få sin egen pølsevogn.

"Heldigvis syntes Søren, at det var en god ide," siger Camilla. Hun fortæller, at hun til september skal giftes med sin kæreste - og nu kompagnon, for begge vil være at finde bag disken i pølsevognen.

"Vi er blevet taget godt imod af folk i byen. For siden vi åbnede i onsdags, har mange sagt, at der har manglet en pølsevogn på Torvet," siger Camilla og tilføjer; "Flere har også sagt, at de synes, vi er et godt alternativ til alle pizzariaerne."

Torvet Pølser har åbent alle hverdage fra klokken 11-19.

Publiceret 22 June 2018 00:00