Bølgen af indbrud i varevogne fortsætter.

Bølgen af indbrud i varevogne fortsætter.

Indbrud i fire varevogne

Bølgen med indbrud i varevogne fortsætter tilsyneladende.

Så sent som natten mellem onsdag og torsdag brød ukendte gerningsmænd således ind i fire varevogne i Skibby for at stjæle værktøj.

På Svinget, Vibevej og Tværvej brød tyvene ind ved at skære eller bore hul i skydedøren i passagersiden, hvorpå der blev stjålet værktøj som vinkelslibere og boremaskiner.

På Damgårdsvej blev der knust en siderude i passagersiden, men her lykkedes det tilsyneladende ikke at komme ind i varerummet, for ifølge indehaveren blev intet stjålet.

Publiceret 22 June 2018 11:25

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv