Der blev gået til den, da kommunale dagplejebørn gik i 'VM træningslejr tidligere på ugen

Der blev gået til den, da kommunale dagplejebørn gik i 'VM træningslejr tidligere på ugen

Dagplejebørn gik VM-amok

Den kommunale dagplejegruppe Solen er også ramt af VM feberen, derfor var der træningslejr for de - måske - kommende fodboldstjerner

Frederikssund Den kommunale dagpleje Solen er, som resten af det ganske land, ramt af VM feberen. Det betød, at der blev afholdt 'træningslejr' for de - måske - kommende VM talenter.

De nye boldte vakte lykke hos de små spillere

De nye boldte vakte lykke hos de små spillere

Iført flotte VM fodboldtrøjer og kasketter indtog de små spillere grønsværen. Og da nettet med de nye bolde blev åbnet, blev der sparket, fintet, kastet, scoret, løbet og sunget VM sange for fuld udblæsning.

"En aktiv dag som denne er nu ganske naturlig for dagplejen, idet vi er uddannet indenfor DGI, og ved alle læreplanstemaer altid har fokus på bevægelse og motorik, for at være med til at stimulere børnenes indlæringsevne," fortæller dagplejer Pia Lisbeth Rasmussen Larsen.

Publiceret 22 June 2018 12:33

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv