Pernille Staunsholt Bording har åbent UniqueSkin i Østergade, Frederikssund.

Pernille Staunsholt Bording har åbent UniqueSkin i Østergade, Frederikssund.

Ny klinik: Pernille fjerner hår de mest intime steder

Skønhedsklinikken UniqueSkin er netop åbnet i Frederikssund

Af
Birgitte Masson

Endnu en klinik der forskønner og giver velvære har slået dørene op i Frederikssund. Det er klinikken UniqueSkin, som netop er åbnet i Østergade 9b, 1 th. Her byder Pernille Staunsholt Bording velkommen i lyse lokaler, hvorfra der er udsigt til travlhed og trafik nede i gadeplan. Anderledes roligt og indbydende indrettet er der indenfor på klinikken.

"Det er rart at kunne gøre en forskel, at opleve at kunderne får det bedre, når jeg hælper med de problemer de står med," siger Pernille og refererer til folk der kommer til hende med problemhud. Men Pernille tilbyder en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger herunder intimhårfjerning i form af sugaring, som er en hårfjerningsmetode, hvor man arbejder med sukker, vand og indimellem citron. Sugaring er ikke noget nyt fænomen. Det har været praktiseret i Mellemøsten gennem flere århundreder.

"Det er en mildere form for hårfjerning i forhold til de mere almindelige voksbehandlinger. Der er ikke så mange der tilbyder dette her i byen, men fra mit tidligere arbejde i København lavede vi næsten ikke andet," fortæller Pernille og tilføjer;

"Jeg tror næsten, at alle inde i byen er hårfri dernede, for hvor jeg arbejdede tidligere, lavede vi stort set ikke andet."

Pernille fortæller, at for dem der har mod, er der mange muligheder ved intimhårfjerning. Nogle ønsker en streg, andre en trekant eller noget helt andet. Men for nogle kan det være grænseoverskridende at ligge med hele herligheden fremme, den del som normalt kun lægen og kæresten har adgang til. Men Pernille forsikrer om, at hun er god til at få folk til at slappe af.

"Første gang er folk lidt nervøse og synes det er grænseoverskridende. Det foregår jo uden tøj på og med spredte ben. Men jeg tror, jeg er god til at få folk til at slappe af og glemme hvad der sker," siger Pernille som altid har vidst, at hun ville arbejde med skønhed og velvære.

"Som barn og ung lavede jeg cremer og masker og lagde make-up på veninderne. Jeg troede, at jeg ville gå make-up artist vejen, men fandt ud af, at behandlerdelen er mere mig," siger Pernille. Du kan læse mere om hende her: www.uniqueskin.dk

Publiceret 20 June 2018 12:16