Onsdagen startede med fælles morgenbord for brugere og personale på AKUcenter Ejegod.

Onsdagen startede med fælles morgenbord for brugere og personale på AKUcenter Ejegod.

Lokalbolig donerede 10.000 kroner til udviklingshæmmede

Tirsdag morgen lagde Lokalbolig vejen forbi AKUcenter Ejegod, for at overrække 10.000 kroner

Af
Birgitte Masson

Slangerup Noget tyder på, at der i nær fremtid bliver musik og dans på AKUcenter Ejegod i Slangerup. For de udviklingshæmmede fik onsdag morgen besøg af Lokalbolig i Frederikssund. Med sig havde mæglerne en donation på 10.000 kroner til Ejegods støtteforening. Og det kan meget vel tænkes, at de penge skal bruges på en fest. Det fortalte Malene Hald Olsen der er socialpædagog på AKUcenter Ejegod:

"Musik er af stor betydning for brugerne her på stedet. Så pengene skal måske bruges på musik, som kan være en fælles oplevelse for alle."

Lokalbolig startede arbejdsdagen, med at overrække 10.000 kroner til AKUcenter Ejegod.

Lokalbolig startede arbejdsdagen, med at overrække 10.000 kroner til AKUcenter Ejegod.

Men musik er ikke det eneste, brugerne på AKUcenter Ejegod er glade for. Ifølge Malene Hald Olsen går de nemlig ofte i Slangeruphallen for at spille fodbold. Her udfordrede Lokalboligs mæglere tidligere på året de udviklingshæmmede i en kamp, ligesom de donerede fodboldtrøjer til Ejegod-spillerne.

Og det var, da Lokalbolig skulle indrette nyt kontor, det blev bestemt, at pengene for det gamle inventar skulle doneres Ejegods støtteforening.

Publiceret 20 June 2018 14:59

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv