Arkivfoto

Arkivfoto

Ballade på Heimdalsvej: To mænd sigtet for besiddelse af våben

De to mænd kom angiveligt op at skændes over en pige

Af
Jakob Markert

Tirsdag eftermiddag måtte politiet kører ud til Heimdalsvej i Frederikssund, efter at der var opstået tumult mellem en 19-årig mand fra Hillerød og en 36-årig mand fra Kvistgård.

Det oplyser Nordsjællands politi.

"De to mænd er angiveligt kommet op at skændes over en mindre misforståelse omkring en pige, men da politiet ankommer, er det egentlig faldet nogenlunde ro på igen," fortæller politiassistent Nino Petersen.

Begge mænd er dog blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven, da den 19-årige var i besiddelse af en kniv, mens den 36-årige havde en skruetrækker på sig.

Ifølge Lokalavisen oplysninger var skænderiet ikke den eneste episode, der fandt sted på Heimdalsvej tirsdag. Om natten blev der ligeledes smadret en bil, der holdt parkeret på parkeringspladsen ud for kilometerblokken.

Publiceret 20 June 2018 10:05

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv