Den 26-årige mand blev efter uheldet undersøgt for hovedlæsioner.

Den 26-årige mand blev efter uheldet undersøgt for hovedlæsioner.

Knallertkører kørte galt

En 26-årig mand fra Jægerspris måtte til behandling for en mulig hovedlæsion, efter han søndag eftermiddag klokken 17.11 kørte galt på sin knallert på Skibbyvej.

Den unge mand var beruset og væltede af i øvrigt ukendte årsager, hvorved han pådrog sig en mulig hovedlæsion. Udover at blie behandlet for sine skader, fik manden også udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Publiceret 18 June 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv