Susane Bettina Jørgensen (A) er imod en lukning af værestedet Livskilden

Susane Bettina Jørgensen (A) er imod en lukning af værestedet Livskilden

Formand: "Dumt at lukke Livskilden"

Af
Af Susanne Bettina Jørgensen

formand for Social- og Sundhedsudvalget

Frederikssund "Livskilden er for mig at se et rigtig godt og vigtigt tilbud for nogle af de meget sårbare borgere. Det er det eneste af den slags tilbud, der findes i vores kommune, og det vil være rigtigt dumt at lukke det. Forslaget er et administrativt forslag, som jeg på ingen måde kan bakke op omkring," lyder det fra Susanne Bettina Jørgensen, formand for Social- og Sundhedsudvalget.

"En indgang er et godt forslag, og et initiativ som andre kommuner også enten har etableret eller er ved at etablere. Men det er ikke et alternativ til Livskilden. Jeg betragter En indgang som et andet tilbud og altså ikke et tilbud, som betyder, at Livskilden så kan undværes. Målgrupperne er for mig at se ikke de samme," forklarer hun og fortsætter:

"Opgaven bliver nu at finde plads til både Livskilden og En indgang, så begge tilbud er placeret på steder, der er velegnet til de borgere, der har brug for at benytte dem. Begge tilbud skal understøttes af kommunalt ansatte medarbejdere. Det er det eneste rigtige."

Publiceret 18 June 2018 09:48