Arkivbillede

Arkivbillede

Slangerup sendte mestrene hjem med nederlag

Det var forholdsvis tæt stort set hele matchen igennem, men hjemmeholdet Slangerup Speedway Klub kunne efter løbet glæde sig over en 43-41-sejr over de regerende danske mestre Team Fjelsted, som for første gang var tilbage på banen, hvor de i september blev danske mestre.

I den forgangne uge havde Slangerups A-kører vist storform som topscorer til par-VM. Den præstation udløste dét wildcard, som arrangørerne af det danske speedway-grand-prix i Horsens havde til rådighed til løbet 30. juni.

Men tilbage til løbet i Slangerup, hvor Michael Jepsen Jensens 12+1 point i høj grad var afgørende for Slangerups sejr, selv om han på aftenen blev overstrålet af en forrygende kørende Peter Kildemand fra Fjelsted, der sikrede sig 18+1 point og slog Jepsen Jensen i to af tre indbyrdes møder i matchen.

Dagens Metal-fighter blev Jonas Seifert-Salk.

Der var 1281 tilskuere på Slangerup Speedway Center.

Publiceret 15 June 2018 09:47

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv