Den vildeste attraktion i Tivoliland er også den nyeste. I rutsjebanen Spinning Coaster bliver passagererne kørt rundt i gondoler, samtidig med at de spinner hurtigt rundt, og Tivoliland har den eneste af slagsen i Danmark.

Den vildeste attraktion i Tivoliland er også den nyeste. I rutsjebanen Spinning Coaster bliver passagererne kørt rundt i gondoler, samtidig med at de spinner hurtigt rundt, og Tivoliland har den eneste af slagsen i Danmark.

Tivoliland: Nye gys og gammeldags sjov

Tivoliland er på vej til Jægerspris Marked med fire nye udfordringer til alle i familien

Når Jægerspris Marked finder sted i dagene fra 29.-30. juni og 1. juli, sørger Sjællands største omrejsende forlystelsespark, Tivoliland, for at underholde hele familien. Gæsterne bydes både på vilde nyheder og den kendte, nostalgiske tivoli-charme.

Candyfloss, og lyden af radiobiler og frydefulde skrig fra vilde forlystelser er eksempler på god, gammeldags sjov i Tivoliland.

"I år har vi desuden fire nye gys til vores gæster. Topnyheden er vores ultimativt vildeste forlystelse, familie rutsjebanen Spinning Coaster, som er den første og eneste af slagsen i hele Danmark. I Water ball får gæsterne mulighed for at gå på vandet i en stor ballon, og snurretoppen Cyclon Twist giver en ordentlig rusketur," fortæller Marianne og Kjeld Christensen, der begge har fejret 40 års jubilæum i Tivoliland.

Radiobiler til børn

Den fjerde nyhed er nye aktivitetsbaner til børnene i hoppeland. Der er desuden trampoliner, truckerbiler og – som det eneste sted i landet – en hel bane til radiobiler kun for børn.

"Vi passer godt på vores gæster, så derfor synes vi, at børnene skal have mulighed for at køre i radiobiler i deres eget tempo – uden at det er en ivrig far, der sidder ved rattet. Det er ikke altid, de to parter er enige om, hvor vildt der skal køres," siger de erfarne Tivoliland-ejere.

Sikkerheden tages alvorligt i alle forlystelserne. Tivoliland lever op til alle branchens sikkerhedsstandarder, og alle forlystelser sikkerhedstjekkes løbende af Teknologisk Institut og Force Technology.

Tivolilands 80 enheder fylder godt i landskabet, når der skal være plads til samtlige karruseller, pølseboder, radiobilbaner, tombolaer, øltelte og beboelsesvogne. Fra toppen af tivoliets pariserhjul mere end 20 meter oppe er der en god udsigt over hele festpladsen.

Publiceret 14 June 2018 15:05

SENESTE TV