Tivoliland: Nye gys og gammeldags sjov

Tivoliland er på vej til Jægerspris Marked med fire nye udfordringer til alle i familien

Når Jægerspris Marked finder sted i dagene fra 29.-30. juni og 1. juli, sørger Sjællands største omrejsende forlystelsespark, Tivoliland, for at underholde hele familien. Gæsterne bydes både på vilde nyheder og den kendte, nostalgiske tivoli-charme.

Candyfloss, og lyden af radiobiler og frydefulde skrig fra vilde forlystelser er eksempler på god, gammeldags sjov i Tivoliland.

"I år har vi desuden fire nye gys til vores gæster. Topnyheden er vores ultimativt vildeste forlystelse, familie rutsjebanen Spinning Coaster, som er den første og eneste af slagsen i hele Danmark. I Water ball får gæsterne mulighed for at gå på vandet i en stor ballon, og snurretoppen Cyclon Twist giver en ordentlig rusketur," fortæller Marianne og Kjeld Christensen, der begge har fejret 40 års jubilæum i Tivoliland.

Radiobiler til børn

Den fjerde nyhed er nye aktivitetsbaner til børnene i hoppeland. Der er desuden trampoliner, truckerbiler og – som det eneste sted i landet – en hel bane til radiobiler kun for børn.

"Vi passer godt på vores gæster, så derfor synes vi, at børnene skal have mulighed for at køre i radiobiler i deres eget tempo – uden at det er en ivrig far, der sidder ved rattet. Det er ikke altid, de to parter er enige om, hvor vildt der skal køres," siger de erfarne Tivoliland-ejere.

Sikkerheden tages alvorligt i alle forlystelserne. Tivoliland lever op til alle branchens sikkerhedsstandarder, og alle forlystelser sikkerhedstjekkes løbende af Teknologisk Institut og Force Technology.

Tivolilands 80 enheder fylder godt i landskabet, når der skal være plads til samtlige karruseller, pølseboder, radiobilbaner, tombolaer, øltelte og beboelsesvogne. Fra toppen af tivoliets pariserhjul mere end 20 meter oppe er der en god udsigt over hele festpladsen.

Publiceret 14 June 2018 15:05

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.