Der er lagt op til jazzfest ved Sillebroen.

Der er lagt op til jazzfest ved Sillebroen.

Legendarisk jazzband besøger Sillebroen

Der er lagt op til et genhør med jazzlegender og én af landets bedste sangerinder, når Kansas City Stompers sammen med Rikke Mølgaard besøger Sillebroen lørdag 16. juni klokken 12:00 til 15:00.

Da bandet sidst gæstede storcentret, var alle siddepladser optaget - og der var cirka 100 stående publikummer.

Mange kender Rikke Mølgaardfra det populære TV2-pogram Sommersang i Mariehaven, hvor hun har medvirket seks gange

Bag sig har hun det legendariske Kansas City Stompers, der blev startet tilbage i 1951 og dermed har hele 67 år på bagen, foruden 45 udgivelser.

Publiceret 12 June 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.