Foto: 1st Down Photo

Foto: 1st Down Photo Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down P

Oaks U16 dominerer igen – klar til semifinalen

Oaks’ talentfulde U16 spillede søndag deres sidste regulære sæsonkamp på hjemmebanen, SmartGuard Field, mod Søllerød Gold Digers, og det blev til endnu en sejr på 49-16.

De små 100 tilskuere kunne ellers se SGD starte stærkt og på et af de allerførste spil går SGD’s QB dybt til sin receiver, der får fat om bolden og løbet den det sidste stykke ind. Men derfra stod der mere eller mindre Oaks på hele kampen, hvor Oaks’ angreb scorede nærmest efter forgodtbefindende. Altid sikkert spillende QB, August Pruhs, fik bag sin stærke offensive linje lov til både at finde receivere, dels overlade bolden til running backs eller for den sags skyld selv løb den ind til touchdown.

Og på forsvaret blev der også spillet stærkt, med flere store sacks af den efterhånden desperate SGD QB. Og når der er pres på en QB, så begår han flere fejl, hvilket betød at Oaks’ corner backs fik lavet flere flotte interceptions.

Oaks U16 er dermed 6-0 i den regulære sæson med en imponerende score på 270-70 og er som første seed klar til semifinale mod ligaens fjerde seed – sandsynligvis SGD.

Semifinalen spilles hjemme søndag den 24. juni med kick off kl. 10.00 på og vil være en af to kampe den dag, da Oaks seniorer tager imod Triangle Razorbacks senere samme dag kl. 14.00.

Der er dog allerede football igen hos Oaks den kommende weekend.

For det første finder den årlige Unity Camp sted lørdag og søndag, med U14, U12 og U10 hold fra hele landet - så kom og se med - det er altid hyggeligt.

For det andet spiller Oaks' seniorer mod Aab 89'ers på lørdag, den 16. juni.

En vigtig kamp, der, hvis den vindes, giver Oaks hjemmebanefordel i Wild Card runden af Play Offs. Der er som altid Tail Gate kl. 12.00 og kick off 14.00 på SmartGuard Field, Kornevænget 4.

Publiceret 11 June 2018 09:26

SENESTE TV