Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nordsjællands egen beatpoet kommer til Parkteatret

Frederikssund Kultdigteren Morten Reimars digte er fulde af liv, humor og bevægelse. Som beatpoet med rødder i jazzmusikken bærer hans tekster præg af ægte følelser, knivskarpe billeder og en rytmik der får ordene til at røre på sig.

Han udgav sin første bog, ‘Teenage Jazz’, I 2012, fulgte året efter op med ‘6 zoner fra City’ og året efter ‘På Tirsdag’. Sideløbende arbejder han som journalist og klummeskribent for blandt andre Euroman, Berlingske og Soundvenue.

Morten Reimar har optrådt på alt fra små caféer, skæve lyriklubber og store festivaller som fx NorthSide, og nu kommer han altså til Parkteatret medbringende sit “Jazzkapel” bestående af Jakob Roland (bas), Pelle von Bülow (guitar) og Anders Malta (trompet). Sammen har de spillet rundt omkring på de forskellige jazzklubber i København, blandt andet på Montmartre, Christiania Jazzclub og La Fontaine.

Denne aften byder også på visning af filmen “Onkel Danny - portræt af en karma Cowboy.” Passende nok, for selvom Morten Reimar er helt sin egen, er han ikke bleg for at pege på netop Dan Turèll som sit forbillede.

Morten Reimar og Jazzkapellet optræder i Parkteatret som en del af festivalen Ord over fjord fredag d. 13. oktober kl. 19.00.

Publiceret: 12. Oktober 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt