Det er denne Mercedes AMG GT3, Nicolai Sylvst styrer i weekenden. Pressefoto
Det er denne Mercedes AMG GT3, Nicolai Sylvst styrer i weekenden. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nicolai Sylvest forsvarer desværre ikke CHGP-sejren

Den 20-årige racerkører skal køre for Mercedes på Nürburgring

motorsport Sidste år satte Nicolai Sylvest og hans far, den tidligere DTC-mester Jesper Sylvest, en række af Danmarks bedste racerkørere anført af Tom Kristensen til vægs ved det prestigefyldte Pro-Am-løb i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj. De vandt en flot sejr, men den 20-årige racerkører fra Jægerspris får i år desværre ikke mulighed for at forsvare førstepladsen.

”Jeg kører i år for Mercedes AMG Team Zakspeed i den tyske ADAC GT Masters-serie, og her skal vi i weekenden køre den femte afdeling på Nürburgring,” fortæller den Team Danmark-støttede kører.

”Jeg ville rigtig gerne have været med i København og prøve at gentage sidste års sejr, specielt med det flotte felt, som arrangørerne har fået stablet på benene med bl.a. Tom Kristensen og den tidligere Formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve.”

Om racet på Nürburgring siger han: ”Sidste år gik det rigtig godt for min makker Nikolaj Rogivue og jeg, for her lykkedes det os at køre en generel tredjeplads hjem i det ene løb samtidig med, at vi også vandt juniorkonkurrencen. Det ville være lækkert, hvis vi kunne gentage det resultat, for indtil videre har vi været noget uheldige i de fire afdelinger, vi hidtil har deltaget i.”

Løbet kan følges live på adac-gt-masters.de.

Publiceret: 04. August 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt