Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motorvej til Frederikssund

Carsten Breum, Strandgårds Alle 31, 3600, Frederikssund
På Facebook kan vi se det ene efter det andet indlæg om et tredje spor på den fynske motorvej med link til aviserne Lad os i Frederikssund inspirere af det.

Hvorfor laver politikerne i Frederikssund ikke en Facebook side der sætter fokus på den manglende motorvej til Frederikssund? Hvorfor er de lokale politikere ikke mere i medierne for at få den motorvej?

Hvad er de seriøse argumenter for en motorvej til Frederikssund? Der er så mange at de ikke kan listes her! Der er også argumenter imod. Kan forstille mig Danmarks Naturfredningsforening har kendskab til en frø, en plante eller et insekt der bliver “truet” af trafikken, men lad os for en gangs skyld set bort fra dem.

Jeg kan se der er mindst to halvhjertede forsøg fra private på at lave en Facebook side, men der er næsten ingen medlemmer desværre og derfor ikke megen opmærksomhed.

Om nogen lokal politikere og nogle lokale borgere vil støtte op om det laver jeg gerne både en rigtig hjemmeside og en Facebook side samt en Twitter profil for at sprede budskabet helt ind i magtens centrum

Publiceret: 03. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt