En overrasket Peter Nielsen troede bare, at han skulle holde vinsmagning for den lokale Rotary, men det gik ikke helt som han havde regnet med.Foto:BM
En overrasket Peter Nielsen troede bare, at han skulle holde vinsmagning for den lokale Rotary, men det gik ikke helt som han havde regnet med.Foto:BM
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal ildsjæl hædret af Rotary

Brugsuddeler iSlangerup Peter Nielsen blev mandag aften hædret for sit store engagement i byen

Af Birgitte Masson

Rotarys vinsmagning i Slangerups SuperBrugsen var ved at lakke mod enden mandag aften, da præsident Axel Hauge Pedersen tog ordet. For hvad uddeler i SuperBrugsen Peter Nielsen ikke var klar over var, at han ikke blot skulle stille lokaler til rådighed, han skulle også hædres for sit store engagement i lokalsamfundet. Det blev han blandt andet i form af en Poul Harris Fellow nål, der normalt kun gives til Rotarianere og ikke mindst en lang hæderstale.

“Ordenen kan undtagelsesvis tildeles personer uden for Rotary, som har ydet en ekstraordinær indsats for byen og samfundet, som eksempler kan nævnes, at Prinsesse Bennedikte i 2017 modtog en PHF for sit virke for det Sønderjyske, og Leif Skov for sit virke omkring Roskilde Festivalen,” lød det blandt andet fra Axel Hauge Pedersen.

At Peter Nielsen fortjente den store hæder, var medlem af Rotary Slangerup Karsten Rud helt enig i.

“Peter har gjort en masse for Slangerup. Og i Uvelse hvor har han kæmpet for at holde liv i Brugsen. Han fortjener at blive anerkendt for sit engagement for byens ve og vel,” siger Karsten Rud til Lokalavisen.

Peter Nielsen fortæller, at han ikke havde den fjerneste mistanke om, at han skulle hædres.

“Det kom helt bag på mig. Jeg havde slet ingen mistanke om det. Men det var en dejlig overraskelse,” siger Peter Nielsen til Lokalavisen.

Publiceret: 31. Januar 2018 14:47

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund