DEBAT: "NEJ TIL STORE KASSER".....

Liz Kierstein, Irisvej 1, 3600 Frederikssund, på vegne af aktionsgruppen "Bilidt-grundens naboer

.....Og hvorfor vi ikke vil finde os i, at hverken vi, byråd, politikere og andre borger bliver vildledt af arkitekter, der "snyder på vægten"...

For det er meget nemt at se, at der vildledes visuelt, når der bliver "foto-shoppet" lidt for meget, en "våd" og sen aftentime på tegnestuen... !!!

Men det siger vi nej til. Og ikke kun for os, men for alle der nyder de smukke omgivelser, både ved gennemsejling, gennemkørsel og almindelig friluftsliv i vores smukke område...

Bilidt-grundens naboer er IKKE imod et byggeri, der overholder højder og tæthed, som det omkringliggende miljø, men det krænker vores retsfølelse og vores ejendomsret, når man forsøger at tage ... beeeeep... på alle os !!

Så kære borger, byrådsmedlem, politiker og andet godtfolk; støt også gerne op omkring vores underskriftsindsamling:

Publiceret 23 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.