DEBAT: Brug for nærpoliti

Jan Verner Jørgensen, Lille Færgevej 10, 3600 Frederikssund

I Lokalavisen af 21. Maj 2019 læser jeg et indlæg af hr. Morten Messerschmidt angående det manglende politi i Frederikssund området.

Jeg er helt enig med hr. Messerschmidt’s indhold i hans skrivelse, vi ser INTET politi i vores område, og vi bor trods alt i et område tæt ved Roskilde Fjord, hvor det er særdeles attraktivt for bl.a. indbrudstyve at husere!

Jeg bor på en vej direkte ned til fjorden, og de enkelte gange, hvor jeg ser en politibil på vejen, er den parkeret helt nede ved vandet, hvor man fra kabinen har et fantastisk udsyn til fjorden. Stiger der personale ud af bilen for at sondere vejen?

NEJ!

Man bliver siddende og nyder udsigten i stedet for at gå en runde på vejen og spørge folk, om de har nogle problemer eller spørgsmål til Politiet!

Jeg synes, at de burde lette R.... og gå en runde eller to på vejen.

Jeg ved , at Politiet er hårdt hængt op, men der burde også være tid til nærområdet!!!

Publiceret 23 May 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.