DEBAT: Der er noget galt i Frederikssund kommune, maler helt af helved til...

Keld Hartwig, Grantoften 1 3630 Jægerspris

Som opfølgning til debatindlæg om det er inkompetente personer der leder kommunen.

Som tilflytter for ca. et år siden har jeg oplevet kommunen på godt og ondt. Det virker som om at politikerne prøver at redde situationen med det Vinge-skudte projekt ved at trimme organisationen internt.

For første gang har jeg oplevet at ringe til en kommune hvor jeg får at vide "du er nummer 16 i køen", næsten lige gyldigt hvornår man ringer.

Jobcenteret som jeg tit skal kontakte er som at slå i en dyne, umulig at komme igennem til og de har så travlt at når de ringer tilbage lægger de på efter 2 - 3 ring.

Efter at have resideret i Frederikssund fra juni til november 2018 ca. 4,5 måneder, uden at blive kontaktet af jobcenteret, til sidst måtte jeg selv bede om et møde.

Men lettelsen var stor da de slap for mødet, da jeg skiftede kommune i forbindelse med beboelse i mit sommerhus.

Jeg skiftede til Halsnæs kommune en skrantende kommune med ondt i økonomien lidt som Frederikssund.

Efter en uge blev jeg kaldt til møde og efter 6 uger havde jobcenteret skaffet mig et job.

Halsnæs har åbenbat valgt at satse på kvalitet over for bogere og ikke en nedlukning som Frederikssund, stakkels ansatte i kommunen, jeg føler med jer, et utaknemmeligt job.

Publiceret 14 April 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.