DEBAT: Svigt eller uansvarlighed?

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

Det starter tilbage i 2015, hvor Socialtilsyn Hovedstaden udsteder en betinget godkendelse til Frederikssund kommune, så man må sige det ikke er nogen der lige er sket, man har i nogen år haft kendskab til situationen uden at gøre nogen form for forbedring af bostedet i Jægerspris.

Tilsyn lukker bosted i Jægerspris selv om Frederikssund kommune har været advaret siden 2015, forstår godt de unge føler sig svigtet af kommunen.

Er den SVIGT bevidst eller ubevidst måske det noget helt andet, har byrådet for mange udvalg/poster de bestrider så det er den økonomiske fordel de drager nytte af, i stedet for at være deres erhverv ansvarlig.

Penge frem for borgerne lyder ikke helt forkert med de utallige svigt, besparelser der rammer forkert og uheldigvis de svage i vores samfund, selv samme grupper af mennesker vi som samfund skal beskytte.

Susanne Bettina Jørgensen (S) oplyser at kommunen ville havde købt ejendommen for kr. 3,5 mil.kr., MEN hvornår gik denne proces i gang, har udvalget været for sent ude som så gør det umuligt at indfrie med det uheldige udfald at bostedet skal lukke.

Har udvalgsformand Susanne Bettina Jørgensen (S) været for længe om at reagere på de varslinger kommunen har modtaget siden 2015, nu hvor det skal lukke er det min vurdering at der IKKE er arbejdet intens nok for at få en løsning på området.

Nu skal de stakkels mennesker flytte hvilken konsekvens får det for den enkelte i bostedet og inden der igen er ro på området samt alle har fået et nyt ophold sted hvad bliver den økonomiske skade set i forhold til hvis man havde arbejdet på sagen fra første gang sagen blev fremlagt.

Publiceret 18 March 2019 09:05