DEBAT: Hvorfor flytte til en kommune hvor alt eller intet sker

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby, bst.mdl DF i Frederikssund

Udvalget for By og Land har afholdt møde med ejendomsmæglere i kommunen for at blive klogere på hvordan Frederikssund stadig er en attraktiv kommune at bosætte sig i "mindre boliger og digital infrastruktur" så er det måske ligegyldig om man kan handle ind eller blive transporteret rundt i kommunen.

Hvorfor flytte til en kommune som er i forfald og har fejlet ud over enhver tænkelig scenarie.

Fejlvurderinger og handlinger der økonomisk er uansvarligt, hvor kun borgerne bøder for, det hele starter med Vinge'skud and med de konsekvenser der dertil følger.

Skattestigninger, besparelser, nedskæringer på diverse områder, busser nedskæres og som det eneste sted i landet en betalingsbro som deler en kommune, man vil bygge Frederikssund Idrætsby i Vinge og hvis jeg ikke tager helt fejl når den en gang er færdig så skal kommunen vel igen spare og er nødt til at lukke idrætsfaciliteterne rundt om i kommunen.

Hvis man ser på kommunerne syd og øst for Frederikssund opdager man at byggerierne eksplosivt vokser, Jyllinge, Nordmark, Stenløse, Ølstykke og så videre er meget tættere på større byerne og har nemmer til infrastruktur mod København og ligeledes modsat mod Hillerød, Farum, Frederikssund så hvorfor skulle folk flytte til en kommune hvor intet er sikkert.

'Nej' kære politikkere det gælder ikke 'kun' om hurtigere internet, ung eller gammel, det gælder om at folk skal føler sig trygge og kan stole på sin kommune.

Folk skal kunne blive transporteret rundt også dem der bor i yderområderne i selv samme kommune, der er andet ind Frederikssund.

Kære Byråd i kører rundt i ring, vågn nu op og stop en katastrofe af gangen inden i påbegynder en ny.

Hvis i ikke magter jeres opgave, er det jo ikke en skam at træde tilbage eller træde ud af nogle alle de bestyrelser i er en del af, det er min opfattelse at det er på tide at tage sig af det der er inden man påbegynder noget nyt.

Man kan også spare så meget at det er umuligt at genoprette fejlene.

Folk flytter ikke til en kommune med problemstillinger som hober sig op, folk vil have sikkerhed for sin daglige færden.

Så konceptet mindre boliger, busforbindelser, indkøbs muligheder, adgang til sygehus og station først herefter er internetforbindelse/tele forbindelse i prioritet.

Hvad hjælper mindre boliger og den digitale infrastruktur hvis folk ikke kan handle eller komme rundt, blot en tanke...

Publiceret 09 March 2019 00:00

SENESTE TV