DEBAT: Stop nu med at genere borgerne

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby

Visse politikkere modarbejder i allerhøjeste grad borgerne i kommunen altså trafikanterne i vores lille kommune med problemstillingen om for højt fart i udsatte områder.

Måske der er det, men at man opsætter bump er en klar cikane mod bilisterne.

Hvis man ville noge,t vil en vejchikane - "Helleanlæg" - være mere hensigt mæssigt.

Et vejbump ødelægger trailernes pære, indholdet i kassebiler er der risiko for at falde ned og blive ødelagt, og ikke mindst af alt ruderne på køretøjer, som revner grundet for meget kørsel over bump, en bil kan tåle en blød overgang - ikke de bump der er påsat visse stedet i kommunen.

Man kan mindske hastighederne i udsatte områder i kommunen ved at opsætte helleanlæg, som gør at bilisterne skal sænke farten.

Bare fordi i har et par klager er i klar til at lukke hele kommunen for trafik, måske dem der klager burde finde et andet sted at færdes i stedet for, det skal gå udover det meste af kommunen.

I burde genoverveje jeres politiske status og arbejde for borgerne nye som gamle tilflyttere, hvis I genere for meget er det måske en forhindring for nye borgere, I burde begynde at se på en løsning for en forhindring mod oversvømmelser og forbedre den eksisterende kommune, som der er.

Publiceret 11 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.