DEBAT: Stop nu med at genere borgerne

Peter Rasmussen, Dådyrvej, 4050 Skibby

Visse politikkere modarbejder i allerhøjeste grad borgerne i kommunen altså trafikanterne i vores lille kommune med problemstillingen om for højt fart i udsatte områder.

Måske der er det, men at man opsætter bump er en klar cikane mod bilisterne.

Hvis man ville noge,t vil en vejchikane - "Helleanlæg" - være mere hensigt mæssigt.

Et vejbump ødelægger trailernes pære, indholdet i kassebiler er der risiko for at falde ned og blive ødelagt, og ikke mindst af alt ruderne på køretøjer, som revner grundet for meget kørsel over bump, en bil kan tåle en blød overgang - ikke de bump der er påsat visse stedet i kommunen.

Man kan mindske hastighederne i udsatte områder i kommunen ved at opsætte helleanlæg, som gør at bilisterne skal sænke farten.

Bare fordi i har et par klager er i klar til at lukke hele kommunen for trafik, måske dem der klager burde finde et andet sted at færdes i stedet for, det skal gå udover det meste af kommunen.

I burde genoverveje jeres politiske status og arbejde for borgerne nye som gamle tilflyttere, hvis I genere for meget er det måske en forhindring for nye borgere, I burde begynde at se på en løsning for en forhindring mod oversvømmelser og forbedre den eksisterende kommune, som der er.

Publiceret 11 February 2019 00:00