DEBAT: Fortsætter man med samme visioner kan det ende galt "igen"

Peter Rasmussen bst.mdl. DF i Frederikssund - Dådyrvej, 4050 Skibby

Det er positivt at man prøver at få gang i Vingekatastrofen, dog er det problematisk med salget da man fortsætter med de gamle visioner.

Hvis kommunen ikke har lært af sine egne fejl fra tidligere kan det igen få katastrofale skader til følge, investere kender jo kommunen fra tidligere.

Beslutningstagerne for Vingeskudt"and" burde vågne op i stedet for at arbejde i samme ånd som tidligere, det viste sig tydeligt at der skal sadles om for at fremtidige invester skal have en interesse for Vinge.

Skal salget til "en" investor ske burde kommunen nok undlade at blande sig så meget, jeg er sikker på at en køber til de 22.000 byggeretsmeter, svarende til cirka 220 boliger findes, men set i bagspejlet vil en fremtidig invester stille krav så deres investering også holder.

Men hvis kommunen arbejder i samme ånd og visioner uden at ændre lokalplanerne for Vinge vil det være tvivlsomt, at en invester står i kø, skal der gang i salget af byggegrunde og vi snakker ikke om et par stykker her og der, nej 220 boliger så vil en invester stille store krav som vil kunne få økonomiske katastrofe til følge hvis kommunen igen fejler.

Beslutningstagerne skal ændret lokalplanen og dropper visioner og tvangstanker om de høje ambitioner for byen.

Umiddelbart tror jeg kommunen skal træde tilbage og lade dem som køber byggearealerne selv stå for byfornyelsen, blander kommunen sig vil det kunne få investere til at ændre interesse og investere i andre byer, en investere kender kommunens involvering fra tidligere og det er bestemt ikke positivt.

Jeg håber alle parter har vist en interesse i at det nu skal lykkes.

Publiceret 07 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.