DEBAT: Nedlæggelse af bus i Kyndby Huse?

Kathleen Rosendal, Troldhøj 10, Kyndby Huse

Som nytilflytter ønskede jeg at bo et sted med bus - og nu vil politikerne nedlægge den busrute.

I forvejen er der for få afgange, i aften timerne kan man slet ikke komme hjem uden bil.

Jeg har en datter der går på Jægerspris Skole og har fritidsinteresser - og venner.

Skal vi isoleres totalt???

Hvad sker der, når de ældre vil sælge huset som er blevet for stort,men som ville passe fint til en børnefamilie. Hvem vil købe, når der ingen busser er?

Så får vi en bunke ældre, som er stavnsbundet til byen og når de bliver dårligt gående eller ikke har bil, så kommer det sjove - der bliver brug for en masse hjemmepleje i vores lille by - og det bliver dyrt.

Så kære politikere tænk jer lige om en extra gang. Byen skal gøres attraktiv og der skal nyt liv til og nye skatteydere til - det får vi ikke hvis i nedprioriterer bussen.

Publiceret 03 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.