DEBAT: DF og S uenigheder ??

Tom Lysgaard Kirkevej, 6 3630 Jægerspris (V)

De sidste par uger har DF ved Inge Messerschmidt, og Susanne Betina Jørgensen fra Socialdemokratiet diskuteret fordomme og paradigmeskift i udlændingepolitikken.

Man kan undre sig over, at de skulle være uenige omkring dette forhold, da de to partier fuldstændig følges ad i udlændingepolitikken på Christiansborg.

For Venstre er det vigtigt, at vi har en stram og afbalanceret udlændingepolitik, og det er vigtigt for Venstre, at de nytilkomne borgere kommer i beskæftigelse.

Beskæftigelse er den bedste vej til integration, og Frederikssund har leveret gode resultater på det område. Lad os fortsætte i det spor.

Det er alle bedst tjent med. Ligeledes er EU en garant for holdbare aftaler omkring immigration, så vi kan håndtere integrationsarbejdet med de udlændinge som vil Danmark. Tom Lysgaard Medlem af Venstres EU Udvalg Nordsjælland

Publiceret 02 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.