DEBAT: Det er IKKE fordomme - det er ordentlighed og sund fornuft

Susanne Bettina Jørgensen, Ventevej 6, 4050 Skibby, byrådsmedlem (A), Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Næstformand for Velfærdsudvalget,

Byrådsmedlem Frederikssund (A), Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Næstformand for Velfærdsudvalget, Susanne Bettina Jørgensen, Ventevej 6, 4050 Skibby

Da vi på byrådsmøde skulle godkende beskæftigelsesplanen, fremhævede Dansk Folkeparti, at der i Finanslov 2019 står, at flygtninge og migranter skal mødes med en hjemsendelsesplan, så de kan sendes hjem, så snart forholdene tillader det.

Kommunerne er forpligtigede til at udarbejde en hjemsendelsespolitik.

Det er lige vand på Dansk Folkepartis mølle, og da Socialdemokraterne naturligvis fremhævede, at de nye borgere, der kommer til Danmark og til Frederikssund Kommune skal behandles anstændigt og ordentligt, uanset hvem de er, og hvor de kommer fra, blev det opfattet som fordomme mod Dansk Folkeparti. Vi har ingen fordomme.

Vi bor i et rigt samfund, hvor vi mere og mere er udfordrede på mangel på arbejdskraft, med alt hvad det fører med sig.

Derfor var det måske mere på sin plads at forholde sig til det, frem for at have så travlt med at sende folk ud af landet.

Nye borgere, der kommer til Frederikssund vil gerne have uddannelse og arbejde. De vil også gerne lære om Danmark og danske værdier.

De er udmærket klar over, at det er den måde, man bliver godt integreret på. Så lad os gøre en fælles indsats for, at det lykkedes godt.

Publiceret 29 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.