DEBAT: Venstre svigter

Mette Thiesen, spidskandidat for Nye Borgerlige (D) i Nordsjællands Storkreds

I Lokalavisen Frederikssund skriver byrådsmedlem for Venstre, Michael Tøgersen, at han er begejstret for den kommende betalingsbro, Kronprinsesse Marys Bro.

Det viser, at ambitionsniveauet er meget lavt i Venstre.

Det bekymrer mig faktisk, at et såkaldt borgerligt parti mener, det er et succeskriterie, at det bliver dyrere at være dansker.

I Danmark har vi et af verdens højeste skattetryk. Det er det rene vanvid, at borgerne i og omkring Frederikssund Kommune skal beskattes ekstra.

I Nye Borgerlige har vi som det eneste parti finansiering til at gøre Kronprinsesse Marys Bro betalingsFRI.

Samtidig har vi også finansiering til at færdiggøre Frederikssundmotorvejen og forlænge Hillerødmotorvejen. Det fortjener borgerne.

Infrastruktur er kernevelfærd – og det skal prioriteres.

Publiceret 25 January 2019 11:44

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.