DEBAT: Spar på byrådet og tænd gadelyset

Morten Andersen, Lodshaven 24, Frederikssund

Frederikssund Kommune bruger tolv kroner på byrådet, hver gang kommunen bruger en enkelt krone på det gadelys, som nu skal slukkes om natten.

Honorarer, Kina-rejser og det højt belagte smørrebrød kommer alene de folkevalgte til gode, mens småpengene til gadelys skaber tryghed og sikkerhed for alle kommunens borgere.

Da det er byrådet selv, som har sønderskudt kommunens økonomi, og ingen betvivler politikernes vilje til at yde et lille offer, skal derfor lyde et ganske gratis råd til byrådet, som de folkevalgte må have overset i budgetforhandlingerne:

Slå et par af jeres utallige udvalg sammen, aflys turene til Kina og Kolding og brug i stedet pengene på gadelys.

Som en lille bonus kan vores Vinge-skudte borgmester betale sin kommende fødselsdagsreception af egen lomme, så er der oven i købet råd til nye pærer.

Under den franske revolution hang man aristokraterne fra gadelamperne.

Så drastisk vil jeg naturligvis ikke anbefale, at vi går til værks i fredelige Frederikssund, men det er næppe heller nødvendigt.

I vores kommune vil de mørklagte gader og stræder være en daglig påmindelse om, at vi skal vælge et andet byråd i november 2021.

Publiceret 17 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.