DEBAT: Slukning af natbelysning

Inge Messerschmidt, gruppeformand DF,

Så nåede vi til januar 2019, hvor de beslutninger Venstre, Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF og de Radikale tog ved budgetforliget træder i kraft.

Pr 1. februar slukkes lyset mellem 01-05 om natten. Slangerup lægger for, derefter Frederikssund, Jægerspris og til sidst Skibby.

Dansk Folkeparti stemte for den samlede pakke i budgetforhandlingerne, men som jeg sagde i min budgettale ved budgetvedtagelsen 10. oktober i byrådssalen, så har de forskellige partier måtte sluge nogle kameler, for at vi kunne nå frem til enighed.

Dette er en af de kameler, Dansk Folkeparti måtte sluge.

Vi mener fortsat, at tryghed og sikkerhed er essentielt for den enkelte borger. Og det at kunne færdes trygt og sikkert på vores gader og stræder er supervigtigt. For os alle - unge som gamle. Dansk Folkeparti vil følge konsekvenserne af slukningen nøje.

Og går det, som vi frygter, vil det være en kardinalsag for os ved næste budgetlægning at få natlyset tilbage.

Publiceret 16 January 2019 14:11

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.