Jernbanegade i Frederikssund.

Jernbanegade i Frederikssund. Arkivfoto: Peter Rahbek

DEBAT: Hvorfor kun på Facebook?

Henning Nowak ,Kulhusgårdsvej 41,3630 Jægerspris

Kan se at avisen har lavet en afstemning om butikker som yder en god service m.m.

En fremragende ide, da der stadig er nogle butikker som ved hvad god kundebetjening og service betyder for kunden og egen indtjening!

Er dog forundret over at man skal være på Facebook for at kunne give sit besyv med ? Vi er dog en del forbrugere, som ikke “optræder” på FB.

Svar

Forklaringen er den helt enkle, at det gør det meget let for både dommerkomite og læsere at håndtere i stedet for at sidde med - forhåbentligt - flere hundrede bidrag og forslag i forskellige papirbunker.

Men skulle det ikke være muligt at give sit besyv med på Facebook, er man naturligvs velkommen til at sende en mail - på adressen: redaktion.frederikssund@lokalavisen.dk - eller som brev til Lokalavisen Frederikssund, Askelundsvej 2, 3600 Frederikssund, mrk: 'Månedens Detailbutik.'

Så sørger vi for, at det havner det rette sted.

Mvh

Henrik Gregersen, Lokalredaktør

Publiceret 12 January 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.