Broafgift NEJ TAK
Kenneth Jensen
Stefan G. Rasmussen
Foto © Søren Wesseltoft 12.08.2018

Broafgift NEJ TAK Kenneth Jensen Stefan G. Rasmussen Foto © Søren Wesseltoft 12.08.2018

DEBAT: Et “Mjave” fra en Løve…

Stefan G. Rasmussen, Knud den Storesvej 6, 3600 Frederikssund

På årets sidste dag, måtte jeg - i Lokalavisen - konstatere, at endnu en “Venstre-Løve” kastede sig ind i debatten om Betalingsbro…

Denne gang var det den tildligere Skolemester H. Romme, der i sin argumentation, desværre også udviste manglende indsigt.

INGEN behøver at betale 10 kr. for vort klistermærke “Nej Tak!”, men kan - hvis de magter det -donere et beløb til vor sag…

At vi nu igen ser forsvarstaler fra den Venstre side af det politiske miljø, kommer ikke helt bag på mig, idet hele tanken og argumenterne med en betalingsløsning, i realiteten blev født og båret i Venstres baghave…

Nu prøver man igen og igen, at få alle andre til at indse, at den model man dengang “opfandt”, at den er god, og hvis ikke vi acceptere den, så bliver Frederikssund kommune sat i skammekrogen! Og gang på gang postulerer man, at der ikke var noget valg…

Hvad er det for noget vrøvl!

Der er ALTID et valg. Men nogle gange er det et dilemma at skulle vælge.

INGEN har endnu kunne påvise mig skriftligt, at det i sin tid var en “take it or leave it” situation…

Tag dog og kom med nogle faktuelle og kontante argumenter for, hvorfor den her betalingsmodel den er værd at forsvare!

Istedet for at klantre en gruppe borgerne - over 20.000 underskrifter - der mener dette er en forkert model til at gavne en kommune, der i forvejen er delt af naturens love med en fjord.

Og når så det tidligere byrådsmedlem slutter sit indlæg af med:

“De der ikke vil betale kan jo bare benytte den gamle bro”…

Så har man da skrevet en erklæring om, at man ikke har forstået konsekvenserne af det morads denne betalingsløsning afstedkommer!

Men i dag starter et nyt år, og lad os se fremad…

Tag da for hulen og lad være med at bruge så meget energi på at forsvare den forkerte løsning.

I Venstrefolk skulle genoptage den “gode dialog” i dengang havde med min tidligere Folketingskollega, Jens Christian Schmidt -

Og nu få ham til at forstå, at den her “betalingsmodel” ikke bare samfundsøkonomisk er EBBERØD BANK, men også på anden vis en skadelig model for vækst og samfærdsel i en og samme kommune.

Et godt argument ville være: Der er nu - ved ihærdigt arbejde - fundet så mange uafklarede problematikker omkring denne omfartsvej med betalingssystem, at man indtil disse er afklarede, burde sætte “betalingsdelen” på pause!

Godt Nytår!

Publiceret 03 January 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.