DEBAT: Lokalplanerne for Vinge burde ændres

Peter Rasmussen, bestyrelsesmedlem Dansk Folkeparti, Dådyrvej, 4050 Skibby

Som bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti i Frederikssund er det positivt at grundene sælges til en relativt fornuftig pris, dog melder spørgsmålet, de grunde som tidligere er solgt alt for billigt er der vennetjenester involveret heri?

Som om det skulle forbedre Borgmesterens og Byrådets skandale, at enhver form for beslutninger omhandlende Vinge"skud" and, holdes for lukkede døre, det eneste det beviser er, der stadig "kan" besluttes inkompetente valg, som kun borgerne kan betale for.

De seneste to salg viser at prisen formentligt svarer overens med en ejendomsmæglers pris og er den det må det siges at være acceptabel.

De grunde som er solgt til kr. 375.000,- unaturlig billigt set i en betragtning af grundpriser generelt solgt i kommunen, de solgte grunde til kr. 650.000, er en væsentlig forskel.

Desværre er der et kæmpe problem i "lokalplanen" for Vinge generelt.

Lokalplanen skal ændres/rettes til inden kreditforeningerne igen vil have større interesse i området, og ændringen er flere parcelhusgrunde.

Ved at ajourføre lokalplanerne for Vinge med parcelhusgrunde vil interessen fra kreditforeningerne være meget større, lokalplansændringerne skal tilpasses grundeareal svarende til et parcelhuse, en parcelhusgrund i størrelsesorden 700-1000 kvm hvor salgsværdi kr. 7-800.000 pr. grund passende for en familie med to voksen og børn kan få opført et nybyggeri via byggefirma til et værdi i området af kr. 1.600.000, samlet økonomioverslag vil være under 3 millioner kr.

Her vil muligheden for et realkreditlås være meget større end en mindre grund i et rækkehus til over 3-3,5 millioner kr.

Er byggegrundene i Vinge som er solgt for billigt - vennetjenester?

Det positive er, at salget er i gang og til den investering, som allerede er brugt 5-600 mil.kr. så skal der sælges mange grunde og gerne i overens med yderligere investeringer. Invester ikke mere af gangen ind der er solgt for.

Publiceret 27 December 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.