DEBAT: Klistermærke, nej tak.

Henning Romme, Borgmestervænget, Frederikssund (Fhv. byrådsmedlem. V)

H.Romme , Borgmestervænget 45

Som så mange andre er jeg utilfreds med, at der, når den nye bro er færdig, skal betales for at komme fra den ene ende af kommunen til den anden.

Det er vist enestående i Danmark.

Jeg vil imidlertid ikke bruge 1o kr. på et klistermærke til bil eller cykelhjelm.

Man glemmer, at kommunen stod over for et valg: broafgift eller ingen bro.

Man valgte broafgift.

Så nytter det ikke noget at protestere nu, hvor broen nærmer sig færdiggørelse.

En aftale er en aftale, selv om man ikke kan lide aftalen.

Klistermærkerne er en billig politisk manifestation.

Nu bør kræfterne lægges i at få motorvejen til Frederikssund, få etableret station/trinbræt i Vinge o.s.v. I øvrigt kan man undgå broafgiften ved at bruge den gamle bro som hidtil.

Publiceret 27 December 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.