Foto: Frederikssund Kommune

Foto: Frederikssund Kommune

Viuffs tilstand

Niels Martin Viuff, Byrådsmedlem

DEBAT Et år er gået siden jeg satte mig i stolen som byrådsmedlem i Frederikssund Byråd.

Og bølgerne er gået højt i byrådsarbejdet, hvor de nye byrødder har arvet det vel nok største stykke makværk i kommunens historie.

Men selvom jeg er inderligt imod Vinge, så har jeg følt et stort ansvar for at arbejde konstruktivt og målrettet på at minimere kommunens tab.

Jeg har således stemt for infrastruktur til det nye stationsområde i Vinge i håb om, at disse forbedringer kan være med til at øge værdien på grundene, så vi i det mindste får lidt penge tilbage i kommunekassen på et dårligt projekt, som politikerne i det tidligere byråd har forpligtiget os til.

Jeg kigger også tilbage på mit første politiske år som et lærerigt år.

Vi fik et godt budget forhandlet igennem, hvor jeg især kunne glæde mig over, at mine politiske kolleger var enige med mig i, at en genindførelse af dækningsafgiften skulle tages af bordet.

Derudover har det også været et travlt år for mig. Jeg er stolt over, at vi i Danmark har et repræsentativt demokrati, hvor også iværksættere kan være med til at sætte retningen for vores samfund. Det har vi brug for.

Men jeg har også måtte sande, at det kræver en ekstraordinær indsats at få en entreprenør-kalender og en politisk kalender til at gå op. Det er hårdt arbejde, men jeg ved fra erfaring at hårdt arbejde betaler sig.

Og jeg glæder mig til forsat at arbejde for vores fælles bedste i 2019.

Glædelig jul og godt nytår.

Gud bevare Frederikssund Kommune.

Publiceret 26 December 2018 00:00