Flere danskere er begyndt at svømme. Mads og Maja træner begge op til triathlon og svømmer i Hjortespringbadet i Herlev .

Flere danskere er begyndt at svømme. Mads og Maja træner begge op til triathlon og svømmer i Hjortespringbadet i Herlev . Foto: Malene Anthony Nielsen/Ritzau Scanpix

Overfyldt vandgymnastik

debat I flere år har vi i tirsdagsholdet i Slangerup Svømmeklub deltaget i hensyntagende vandgymnastik én gang om ugen..

Dette har haft stor effekt på vores mangeartede skavanker.

Holdet havde tidligere et max antal deltagere på 20 personer, hvilket gav mulighed for, at underviseren kunne tilpasse øvelserne til de enkelte deltagere

Det nuværende hold er et åbent hold og deltagerantallet er p.t. mellem 40 og 50 personer hver gang.

Det betyder, at alt er kaotisk. Overfyldt garderobe, brusebad og bassin.

Ved undervisningen kan det ikke undgås på grund af pladsmangel, at vi sparker til hinanden

Vi vil derfor appellere til kommunen om at etablere et ekstra lignende hold med et acceptabelt deltagerantal.

I dag er der meget fokus på vigtigheden af, at ældre holder sig i form. Folkesundheden koster 60-100 milliarder kroner om året.

Publiceret 05 December 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.