Frederikssundsmotorvejens afslutning på vej

Pia Adelsteen, MF for Dansk Folkeparti

Endelig sker der noget. Jeg har kæmpet for, at der skulle afsættes midler i 2019 til en opdateret VVM og det faldt på plads i fredags, da Dansk Folkeparti og regeringen indgik finanslovsaftale.

Regeringen var heldigvis lydhør, men havde ikke selv stillet forslaget, som var meget vigtigt, da der ellers hurtigt kan gå flere år før sidste etape af motorvejen kan færdiggøres. Derfor var ønsket om en opdatering højt prioriteret hos mig og Dansk Folkeparti og derfor var jeg spændt på resultatet.

Glæden var stor, da finanslovsaftalen blev meldt ud fredag eftermiddag, hvor mit ønske blev indfriet.

Men arbejdet er ikke slut endnu. Næste skridt er frigivelse af midler i 2020 til selve arbejdet, så vi snart kan få færdiggjort det stykke motorvej i fingerplanen som blev lavet tilbage i 1947.

Publiceret 03 December 2018 09:11

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.